Show Filters

Afișez 1 - 15 din 67 de rezultate

Afișez 1 - 15 din 67 de rezultate

În categoria Saci aspirator veți găsi o selecție extinsă de saci de înaltă calitate, care au fost special concepuți pentru a fi utilizați în aspiratoare. Sacii noștri pentru aspiratoare vă permit să vă curățați eficient și temeinic încăperile, absorbind și reținând în mod fiabil praful, murdăria, părul și alte particule.

Sacii noștri pentru aspiratoare sunt disponibili în diferite dimensiuni și modele pentru a se potrivi cerințelor și modelelor individuale de aspiratoare. Acestea sunt fabricate din materiale durabile care asigură o putere de aspirare ridicată și o durată de viață lungă. De asemenea, sunt ușor de instalat și de schimbat, astfel încât să vă puteți face treaba de curățenie rapid și fără efort.

Avem saci de calitate si performanți pentru mărci renumite de aspiratoare precum AEG, Bosch, Electrolux, Festool, Kärcher, Kirby, Miele, Nilfisk, Numatic, Philips, Rowenta, Siemens, Vorwerk. Puteți alege dintre diferite mărci, modele și dimensiuni de ambalaj pentru a găsi soluția perfectă pentru aspiratorul dumneavoastră.

Descoperiți acum gama noastră diversificată de saci pentru aspirator și experimentați o curățare eficientă și igienică a încăperilor dumneavoastră!

Intrebări frecvente saci aspirator

Cât de des trebuie să schimb sacul de aspirator?

Frecvența schimbării depinde de utilizare și de dimensiunea sacului. În general, se recomandă să schimbați sacul atunci când acesta este plin aproximativ două treimi. Acest lucru asigură o performanță optimă de aspirare și previne umplerea excesivă a sacului.

Cum găsesc sacul de aspirator potrivit pentru modelul meu?

Pentru a găsi sacul de aspirator potrivit pentru modelul dumneavoastră, trebuie să știți marca, modelul și numărul de serie al aspiratorului dumneavoastră. De obicei, puteți găsi aceste informații pe aspirator însuși sau în manualul de instrucțiuni. De asemenea, ne puteți contacta și vă vom ajuta.

Există saci aspirator universali care se potrivesc la diferite mărci și modele?

Da, există saci universali pentru aspirator care se potrivesc la diferite mărci și modele. Acești saci sunt adesea dotați cu o varietate de adaptoare pentru a asigura o compatibilitate largă. Cu toate acestea, este important să verificați descrierea produsului pentru a vă asigura că sacul universal este într-adevăr potrivit pentru aspiratorul dvs.

Pot să reutilizez sau să spăl sacii de aspirator?

Nu toți sacii de aspirator sunt reutilizabili sau lavabili. Cu toate acestea, unii producători oferă saci lavabili care pot fi curățați și reutilizați după utilizare. Este important să urmați instrucțiunile producătorului pentru a vă asigura că sacul poate fi spălat și reutilizat în mod corespunzător.

Ce să aleg – Saci de hârtie sau sintetici? Care este diferența?

Sacii din vlies sintetic…

  • sunt realizați din fibre sintetice care sunt prelucrate într-o țesătură densă.
  • sunt, de obicei, mai robuști și mai rezistenți la rupere decât hârtia.
  • au o capacitate de filtrare mai mare și pot capta mai eficient particulele mai mici, cum ar fi praful, polenul și părul de animale de companie.
  • sunt de obicei puțin mai scumpi decât cei din hârtie.

Sacii din hârtie…

  • sunt confecționați din material de hârtie subțire, dar rezistent.
  • au o performanță bună de filtrare, dar este posibil să nu capteze particulele mai mici la fel de eficient ca sacii din vlies sintetic.
  • sunt de obicei mai ieftini decât sacii din vlies sintetic.
  • se pot rupe sau se pot deteriora mai repede, în special în cazul murdăriei grosiere sau al obiectelor ascuțite.

În cele din urmă, alegerea saci hârtie / saci vlies depinde de preferințele personale, de nivelul de alergii și de nevoile de curățare. Sacii din vlies sunt, de obicei, alegerea preferată pentru persoanele care suferă de alergii și pentru utilizatorii care doresc o performanță de filtrare mai mare și o durată de viață mai lungă.