Show Filters

Afișez 1 - 15 din 197 de rezultate

Afișez 1 - 15 din 197 de rezultate

In categoria de accesorii pentru aspiratoare vă oferim o gamă largă de produse practice și utile care vă ajuta să vă păstrați casa curată și fără praf. Aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a profita la maximum de aspiratorul dvs. și pentru a îmbunătăți rezultatul curățeniei.

Gama noastră include diverse tipuri de accesorii pentru aspiratoare inclusiv saci, perii, duze, filtre si acumulatori. Cu periile potrivite puteți curăța cu ușurință diferite suprafețe, cum ar fi covoarele, gresia sau podelele din lemn. Duzele vă permit să curățați în profunzime locurile greu accesibile, cum ar fi colțurile, marginile sau mobilierul tapițat. Filtrele noastre de înaltă calitate asigură funcționarea eficientă a aspiratorului, iar aerul este eliberat de particule de murdărie.
Accesoriile noastre pentru aspiratoare sunt compatibile cu cele mai populare mărci și modele de aspiratoare precum AEG, Bosch, Electrolux, Festool, Kärcher, Kirby, Miele, Nilfisk, Numatic, Philips, Rowenta, Siemens, Vorwerk.

Descoperiți acum gama noastră extinsă de accesorii pentru aspiratoare și faceți aspiratorul dvs. și mai eficient și mai versatil. Fie că doriți să îndepărtați murdăria încăpățânată, să scăpați de părul animalelor de companie sau să reduceți alergenii, la noi veți găsi accesoriile potrivite pentru nevoile dumneavoastră individuale. Investiți în accesorii pentru aspirator de înaltă calitate și experimentați o curățare temeinică și economie de timp în casa dvs.

Punem mare accent pe calitate și, prin urmare, oferim numai produse durabile, robuste și ușor de utilizat. Vă puteți baza pe accesoriile noastre pentru a vă ușura sarcinile de curățare și pentru a vă oferi cel mai bun rezultat.