0723-379.742

Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 lei

info@mycenter24.ro

Termeni si conditii

Accesarea si folosirea acestui site implica accceptarea Termenilor si conditiilor de mai jos. Va recomandam sa le cititi cu atentie. mycenter24.ro isi asuma dreptul modificarii Termenilor si conditiilor fara o notificare prealabila.

Definitii
Site-ul mycenter24.ro este administrat de Matei Luminita I.I. denumita in continuare Vanzator. Persoana fizica sau juridica care achizitioneaza produse prin intermediul acestui site este denumita in continuare Cumparator.

Drepturi de autor

Continutul site-lui www.mycenter24.ro este proprietatea Vanzatorului aparat de legile in vigoare pentru protectia dreptului de autor.

Protectia datelor personale

Urmatoarele randuri au rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale in contextul accesarii paginii web www.mycenter24.ro.

Datele personale prelucrate de mycenter24.ro

Colectam urmatoarele date personale de la dvs.:

 • Nume si prenume
 • Adresa de email
 • Numar de telefon
 • Adresa de livrare
 • Adresa de facturare

Motivul colectarii datelor dvs. personale

Avem nevoie de datele dvs. personale pentru a va oferi urmatoarele servicii:

Comenzi lansate prin magazinul www.mycenter24.ro

 • Nume si prenume -necesare pentru a va livra comanda
 • Adresa de email -necesara pentru a va confirma comanda si a va informa despre stadiul comenzii
 • Numar de telefon -necesar pentru a va contacta in cazul in care apar probleme in livrarea comenzii
 • Adresa de livrare -necesara pentru livrarea comenzii
 • Adresa de facturare -necesara pentru a emite factura

Suport site www.mycenter24.ro

 • Nume si prenume -necesare pentru a va identifica
 • Adresa de email -necesara pentru a comunica cu dvs. si a va rezolva problema
 • Numar de telefon -necesar pentru a comunica cu dvs. si a va rezolva problema
 • Detalii IP si sesiune -necesar pentru a va oferi serviciul de comunicare si a va putea raspunde la intrebari afland ce pagini ati vizitat pe site-ul www.mycenter24.ro in cadrul sesiunii

Nu vindem si nu inchiriem datele dumneavoastra cu caracter personal.

Pe langa operator, datele dumneavoastra pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting

Furnizorii de servicii cu care colaboram:

Sameday, Fan Curier, Urgent Cargus, DPD si Posta romana- furnizori de servicii de curierat

Google Analytics- furnizor analiza trafic website

Durata pastrarii datelor dvs. cu caracter personal

Pentru comenzile de pe www.mycenter24.ro datele dumneavoastra personale, care sunt incluse in documentele financiar-contabile sau in documentele care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate timp de 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care au fost accesate. Dupa 10 ani aceste date personale vor fi sterse.

Drepturile dumneavoastra

Daca aveti motive sa credeti ca datele dvs. personale pe care le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul de a solicita sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la info@mycenter24.ro.

Daca doriti sa inaintati o plangere legata de modul in care v-am prelucrat datele dumneavoastra personale va rugam sa ne contactati la info@mycenter24.ro.

 

Plata

Plata produselor

 • Plata numerar la ridicarea produselor
 • Plata ramburs la primire
 • Transfer bancar sau depunere numerar in contul firmei (comanda este trimisa in momentul intrarii banilor in contul firmei)

 

Garantie

Toate produsele comercializate de www.mycenter24.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare. Fiecare produs care beneficiaza de garantie va fi insotit de un certificat de garantie. In cazul in care nu are atasat un certificat de garantie garantia se acorda pe baza facturii emise. Perioada de garantie incepe cu data primirii produsului si este de 12 luni.

 

Returnare produse


Cumparatorul unui produs/unor produse de pe site-ul www.mycenter24.ro poate renunta la produsul/produsele cumparate, returnandu-le in ambalajul original in termen de 14 de zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client. Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Pentru produsele returnate uzate, deteriorate, fara ambalaj, etc. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a percepe o taxa pentru readucerea lor in starea initiala.
Pentru mai multe informații despre returnare și rambursare: https://mycenter24.ro/politica-de-rambursari-si-returnari/

 

Evaluare si recenzie

Adaugand o recenzie pe site-ul mycenter24.ro pentru oricare dintre produsele noastre, dumneavoastra acordati firmei Matei Luminita I.I. dreptul de a folosi gratuit recenzia in scopuri de marketing, in newslettere, si/sau in reclame, in emailuri de comunicare cu clientii.

Conditii review:

 • sa fie relevant si la obiect, sa prezinte produsul si functionalitatea lui cu plusuri si/sau minusuri
 • sa nu includa informatii care nu au legatura cu produsul
 • sa nu includa date personale
 • sa nu includa link-uri spre pagini externe
 • sa nu contina exprimari jignitoare sau vulgare

Pe mycenter24.ro review-urile sunt moderate asa incat ne asiguram ca indeplinesc conditiile de mai sus. Prin urmare, ele nu vor aparea pe site imediat dupa ce sunt trimise. In cazul in care doriti retragerea unui review publicat, va rugam sa ne contactati.

Trimiterea unei recenzii poate fi facuta direct pe pagina produsului sau la primirea unui email de „Lasa-ne o recenzie!” in urma achizitiei produsului.

Transport gratuit

Pentru comenzi de peste 300 lei

Retur simplu

Garanția returnării în termen de 14 zile

Plată online securizată

MasterCard / Visa